Cei 54 de rromi care, in urma cu cateva luni, si-au ridicat o tabara in apropierea unei autostrazi din Dublin, langa aeroport, vor fi evacuati cu forta de politistii irlandezi. Potrivit Guvernului irlandez, familia Rostas, adica 32 de adulti si 22 d
Cei 54 de rromi care, in urma cu cateva luni, si-au ridicat o tabara in apropierea unei autostrazi din Dublin, langa aeroport, vor fi evacuati cu forta de politistii irlandezi. Potrivit Guvernului irlandez, familia Rostas, adica 32 de adulti si 22 de copii, care s-au instalat langa autostrada M50, vor fi urcati intr-un avion cu destinatia Romania in urmatoarele doua saptamani. Planul de deportare este sustinut si de Guvernul roman, care le-a oferit deja membrilor Rostas zboruri gratuite pentru a se intoarce in tara. „Nu putem tolera aceasta situatie“, a spus un reprezentant al Guvernului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.