Actionarii Credit Europe Bank au aprobat majorarea capitalului social cu 125 mil. lei pana la 300 mil. lei pentru a sustine expansiunea bancii, dezvoltarea activitatii si marirea cotei de piata, potrivit datelor publicate joi in Monitorul Oficial. Ma
Actionarii Credit Europe Bank au aprobat majorarea capitalului social cu 125 mil. lei pana la 300 mil. lei pentru a sustine expansiunea bancii, dezvoltarea activitatii si marirea cotei de piata, potrivit datelor publicate joi in Monitorul Oficial. Majorarea de capital a fost aprobata de actionarii bancii pe 28 iunie si se face prin emiterea unui numar de 58,13 mil. de actiuni. Acestea pot fi subscrise de actionari proportional cu numarul de titluri detinute timp de o luna de la data publicarii hotararii actionarilor in Monitorul Oficial. Actiunile nesubscrise vor fi oferite actionarilor care au cumparat integral actiuni in prima etapa si au comunicat in mod expres ca vor sa subscrie actiuni noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.