Heather Mills McCartney, sotia cantaretului Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, ar putea primi dupa divort peste 70 de milioane de lire sterline (103 milioane de euro) de la fostul sot, in urma unei intelegeri financiare la care au ajuns c
Heather Mills McCartney, sotia cantaretului Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, ar putea primi dupa divort peste 70 de milioane de lire sterline (103 milioane de euro) de la fostul sot, in urma unei intelegeri financiare la care au ajuns cei doi. Potrivit unor surse apropiate celor doi, citate de presa britanica de vineri, Heather Mills si Sir Paul McCartney au ajuns la o intelegere de divort in urma careia fostul top model va primi suma de 15 milioane de lire sterline (22 de milioane de euro) imediat dupa divort. La aceasta se adauga o suma anuala de 3,5 milioane de lire sterline (cinci milioane de euro) pe care Heather o va primi pana cand fiica ei si a lui Paul, Beatrice, acum in varsta de patru ani, va implini 18 ani. Mills, in varsta de 39 de ani, si McCartney, in varsta de 65 de ani, s-au despartit in mai 2006, dupa patru ani de casatorie. Intelegerea, care ar putea fi cea mai mare din istoria divorturilor din Marea Britanie, va include o clauza prin care se specifica faptul ca cei doi nu au voie sa faca publice elementele care au condus la despartirea lor. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.