Bucuresti
Vremea se va mentine caniculara in a doua parte a zilei. Maxima va fi de 39-40 de grade, iar minima de 22 de grade.
In tara
Vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza. Vantul va sufla in general slab. Maxime
Bucuresti
Vremea se va mentine caniculara in a doua parte a zilei. Maxima va fi de 39-40 de grade, iar minima de 22 de grade.
In tara
Vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza. Vantul va sufla in general slab. Maximele vor fi cuprinse intre 34 si 39 de grade, in Muntenia si estul Moldovei pana la 40-41 de grade. Minimele termice se vor situa, in general, intre 17 si 25 de grade. Codul galben si avertizarea cod potocaliu isi mentin valabilitatea.
La munte
Sambata
Vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Regimul termic nu va suferi modificari fata de intervalul precedent.
Duminica
Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Unele innorari vor fi in Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali unde vor fi averse si descarcari electrice. Temperatura va fi in crestere.
La mare
Sambata
Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi mai mult senin. Maximele vor fi cuprinse intre 31 si 34 de grade, iar minimele intre 21 si 24 de grade. Temperatura apei marii va fi de 22-25 de grade.
Duminica
Vremea se va mentine frumoasa, caniculara la amiaza. Cerul va fi mai mult senin. Maximele vor fi de 35-36 de grade, iar minimele intre 23 si 25 de grade. Apa marii va fi de 23-25 de grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.