Discovery prezinta, de la ora 20.00, documentarul „Andaluzia“. Acesta ne invita intr-o calatorie spectaculoasa in care descoperim Andaluzia (Spania), care prezinta o variatie extraordinara a precipitatiilor de la o zona la alta. Aceasta
Discovery prezinta, de la ora 20.00, documentarul „Andaluzia“. Acesta ne invita intr-o calatorie spectaculoasa in care descoperim Andaluzia (Spania), care prezinta o variatie extraordinara a precipitatiilor de la o zona la alta. Aceasta variatie ofera provinciei o multitudine de fatete si influenteaza puternic cultura, traditiile si viata salbatica de aici. Antena 1 prezinta de la ora 20.30 filmul „Prietenul meu se insoara“. Julia Roberts si Cameron Diaz (foto) scot armele din dotare si pornesc la lupta pentru cucerirea aceluiasi barbat. Problema este ca Julianne (Julia Roberts) l-a avut pe acesta la indemana mai multi ani, dar niciodata nu a fost capabila sa faca primul pas sau sa-i ceara sa ia o decizie. De la aceeasi ora, 20.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.