Stadionul „Valentin Stanescu“ nu poate gazdui, in acest moment, meciuri din grupele Cupei UEFA. Va fi foarte greu ca arena sa fie adusa pana la toamna la standardul de trei stele, in conditiile in care acolo nu s-a miscat nici macar o ca
Stadionul „Valentin Stanescu“ nu poate gazdui, in acest moment, meciuri din grupele Cupei UEFA. Va fi foarte greu ca arena sa fie adusa pana la toamna la standardul de trei stele, in conditiile in care acolo nu s-a miscat nici macar o caramida in ultimul an.

Stadionul din Giulesti nu poate gazdui nici macar meciuri din grupele Cupei UEFA. Arena de langa Podul Grant mai are de indeplinit multe criterii pentru a deveni una de trei stele, minimul impus de forul european. Printre multe altele, trebuie montate cel putin cinci catarge pentru fixarea a cel putin cinci steaguri. Aceasta nu ar trebui sa fie o problema pentru George Copos, care are mai multe catarge pe ambarcatiunile sale de pe Marea Neagra. Nu se stie, insa, cum vor fi indeplinite celelalte cerinte, in conditiile in care, potrivit unor surse din Giulesti, pe “Valentin Stanescu“ nu s-a miscat nici macar o caramida in ultimul an.

Rapid este in pericol sa nu poata juca in Giulesti meciurile din grupele Cupei UEFA, in cazul in care echipa antrenata de Cristiano Bergodi va trece de primul tur. In acest moment, arena “Valentin Stanescu “ mai are de indeplinit multe criterii pana sa ajunga la stadiul de trei stele si sa poata gazdui intalniri din Liga Campionilor sau din grupele UEFA. Situatia este una alarmanta, pentru ca patronul George Copos nu pare dispus sa dea bani din buzunarul sau pentru a rezolva aceste probleme. El trateaza, insa, totul in gluma. “Eu fac eforturi mari sa-l aducem la Rapid pe Nae Manea. Sper sa-l conving sa vina ca secretar general la Rapid, va fi al doilea om din club. Ne apucam de lucru cu Nae Manea. Turnam astfalt, ne ocupam de iluminatul exterior. Amandoi muncim cu bidineaua, el maistru, eu muncitor necalificat“, a declarat Copos.

Ministrul transporturilor nu are liniste cu rapidistul
Finantatorul rapidist incearca cu incapatanare sa scoata bani de la Ministerul Transporturilor pentru cheltuielile pe care le are cu stadionul din Giulesti. Copos daduse impresia ca se lasa pagubas pe cand ministru era Radu Berceanu. Acesta i-o retezase direct, dupa prima runda de discutii: “Cum sa dam bani la Rapid? Pai ce, atunci cand domnul Copos vinde un jucator ne da noua vreun ban?“, a fost replica lui Berceanu. Fostul vicepremier si-a dat seama ca singura sa sansa este o remaniere guvernamentala si a asteptat disciplinat pana cand Berceanu a fost inlocuit cu Ludovic Orban. Apoi a reluat ofensiva. Potrivit unor surse de la biroul ministrului, Orban a trebuit sa isi intrerupa mai multe intalniri pentru ca in usa a aparut Copos. “Pur si simplu dadea buzna in biroul domnului ministru“, au povestit martorii.

Ludovic Orban: 'Ar trebui sa fie mai generos>>
Ministrul Ludovic Orban nu a vrut sa il puna pe Copos intr-o situatie jenanta si a comentat foarte diplomatic: “Este adevarat ca George Copos a venit la mine de vreo trei ori si am purtat niste discutii. Daca va fi sa ajungem la o intelegere, trebuie sa stabilim niste conditii riguroase in ceea ce priveste destinatia spatiului“, a declarat ministrul transportului, care a facut observatia ca „George Copos trebuie sa fie mai generos in ceea ce priveste baza sportiva“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.