Sotia „detectivului“ preferat al lui Dan Diaconescu, Luis Lazarus, a acordat ziarului nostru, in exclusivitate, un interviu in care povesteste scandalul amoros cu scenariu de telenovela sud-americana, in care actori principali sunt otevi
Sotia „detectivului“ preferat al lui Dan Diaconescu, Luis Lazarus, a acordat ziarului nostru, in exclusivitate, un interviu in care povesteste scandalul amoros cu scenariu de telenovela sud-americana, in care actori principali sunt otevistul si amanta acestuia, Alina Mihalache.

Lazarus este un barbat casatorit de 15 ani, dar se si iubeste cu amanta de peste sapte ani. Interesant este faptul ca are cu ambele femei cate un copil, la doar cinci luni diferenta unul de celalalt. Punctul forte al telenovelei turnate in ograda lui Diaconescu este urmatorul: mai nou, detectivul a parasit mamele celor doi copii ai sai, Luis Andrei de 1 an si 3 luni si Ana Beatrice de 10 luni, pentru o a treia domnita, cu care si-a incrucisat privirea tot la locul de munca. Pe rol se afla doua procese: unul de divort intre sotii Lazarus care urmeaza a-si imparti averea si unul intre nevasta si amanta, prima cerand socoteala celei care i-a distrus fericirea.

Dupa ce a iscat atåtea scandaluri prin anchetele sale, otevistul Luis Lazarus este el insusi in mijlocul unui scandal amoros, in care personajele principale sunt chiar marele jurnalist de investigatii, sotia si amanta sa. Lazarus este insurat cu Antoanela de 12 ani si au impreuna un baietel, Luis Andrei de 1 an si 3 luni, dar mai are si o amanta, Alina Mihalache, cu care se iubeste de peste sapte ani. Interesant este faptul ca si aceasta din urma i-a daruit o fetita, Ana Beatrice, cu doar cinci luni mai mica decåt fiul sau. Desi sustine ca pe amanta a intålnit-o intr-o perioada in care era separat de sotia sa, Antoanela clarifica de fapt lucrurile si spune ca Lazarus minte cu nerusinare si ca a inselat-o chiar in timpul casniciei. Totul pare o telenovela si asteptam cu sufletul la gura deznodamåntul povestii, caci, momentan se afla pe rol doua procese: unul de divort, intre sotii Lazarus, si unul intre nevasta inselata si amanta, prima cerånd pedeapsa pentru cea care i-a distrus fericirea si si-a facut un scop in viata din a-i distruge casnicia. Ramåne de vazut cum se va imparti averea detectivului, in care figureaza o vila care valoreaza un milion de euro, un Lamborghini Galardo platit cu 200.000 de euro de otevistul pasionat de masini de lux si un jeep Toyota Land Cruiser, in valoare de 60.000 de euro, investitii pentru care Lazarus nu da nici o explicatie, motivånd ca nu intereseaza pe nimeni de unde are el bani. Exact ca intr-o telenovela sud-americana, atåt nevasta, cåt si amanta au fost deopotriva parasite de detectivul iubaret, in favoarea unei prospaturi care activeaza tot in ograda lui Dan Diaconescu.

- Se vorbeste ca esti in divort cu sotul tau, jurnalistul Luis Lazarus, este adevarat?
- A.L.: Da, este adevarat, abia anul acesta ne-am luat rolul in serios, de parti responsabile in procesul de divort aflat pe rolul Judecatoriei Buftea. Pana acum a mai existat o singura cerere de divort depusa in aprilie 2005 (cadoul de Paste oferit de sotul meu, care in acea perioada a plecat sa isi petreaca Sfintele Sarbatori de Paste cu amanta sa, o oarecare Alina Manolache) si la care sotul meu a renuntat in iunie 2005.
- Cum ati ajuns aici?
A.L.: Toata lumea se intreaba acest lucru si pentru ca in ziar nu se pot da toate detaliile picante, am hotarat sa scriu o carte cu propria mea viata, casnicia mea alaturi de acest om, o casnicie care a durat 15 ani de zile. Cartea se numeste „Consecintele tradarii“ si va fi lansata in toamna acestui an.
- Sa inteleg ca te simti tradata?
A.L.: Nu ma simt tradata, am fost tradata si inselata timp de sase ani. Contrar celor scrise in presa, Luis a cunoscut-o pe aceasta Alina, o femeie stearsa din toate punctele de vedere, in 2001 si a inceput o relatie amoroasa cu ea. Am aflat chiar in acel an de aceasta relatie, pentru ca i-am prins impreuna in masina pe care o aveam atunci (ea il astepta pe el in masina). Am fost tentata sa o ciufulesc putin, dar am zis ca ma murdaresc inutil si am trecut mai departe. Am avut o discutie serioasa cu el si m-a asigurat ca nu este nimic serios si ca exact in acel moment stabilise cu ea o intalnire pentru a pune punct „aventurii“.
De atunci, aceasta „liana“ nu s-a mai dezlipit de el si, in loc sa isi vada de studiile si de drumul ei in viata, pentru ca avea atunci in jur de 20 de ani, si-a facut un scop in viata din a-mi distruge casnicia. In toti acesti ani, aceasta individa, nu a facut altceva decat sa il agaseze cu rugaminti si mesaje, pe care si eu personal le-am citit, sa divorteze de mine, ca oricum nu aveam nici un copil impreuna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.