Garda Nationala de Mediu este cercetata penal pentru sistarea lucrarilor la DN 66A, iar investigatiile Parchetului au demarat la trei zile dupa sesizarea Parchetului General de catre presedintele Traian Basescu, a declarat, pentru NewsIn, comi

Garda Nationala de Mediu este cercetata penal pentru sistarea lucrarilor la DN 66A, iar investigatiile Parchetului au demarat la trei zile dupa sesizarea Parchetului General de catre presedintele Traian Basescu, a declarat, pentru NewsIn, comisarul general al Garzii, Octavian Popa (foto).
„In data de 12 iulie am primit o hartie emisa de catre Parchet, in care eram anuntati ca sunt incepute anumite investigatii de natura penala impotriva Garzii Nationale de Mediu, obiectul acestor investigatii fiind sistarea lucrarilor la DN 66A“, a spus comisarul general.

Seful Garzii de Mediu sustine ca emiterea respectivei informari de catre Parchet a fost facuta in lipsa unei argumentatii si fara cercetari prealabile. „Parchetul, in urma unei sesizari, trebuie sa faca o serie de cercetari pentru a verifica temeiul sesizarii, decizand ulterior daca este sau nu cazul sa demareze cercetarea penala. De aceea, noi am solicitat in scris, oficial, sa aflam ce documente stau la baza inceperii acestor investigatii. Nu am primit pana acum niciun raspuns, insa suntem in termen pentru ca, potrivit legii, ar trebui sa primim raspuns in 30 de zile de la formularea cererii“, a explicat Octavian Popa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.