Un sofer roman a fost arestat, duminica, de politia italiana din Mestre (nord), dupa ce in camionul frigorific pe care il conducea au fost descoperite cadavrele a trei imigranti clandestini irakieni si un al patrulea cetatean de aceeasi nationalitat
Un sofer roman a fost arestat, duminica, de politia italiana din Mestre (nord), dupa ce in camionul frigorific pe care il conducea au fost descoperite cadavrele a trei imigranti clandestini irakieni si un al patrulea cetatean de aceeasi nationalitate, aflat in stare grava, relateaza site-ul Tgcom. Potrivit paginii de Internet a trustului de presa Mediaset, citat de Mediafax, soferul roman, in varsta de 33 de ani, este acuzat de favorizare a imigratiei clandestine si se afla in prezent in arest, in inchisoarea din Venetia.

Au murit probabil inghetati
In camionul frigorific condus de acesta, politia rutiera italiana a descoperit, sambata, cadavrele inghetate a trei cetateni irakieni si o a patra persoana de aceeasi nationalitate, care a fost spitalizata in conditii grave.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.