Un milionar american care a molestat minori din Romania, Republica Moldova si Cuba a fost prezentat, ieri, in fata tribunalului federal din Philadelphia sub acuzatia de turism sexual. Acesta era insotit in calatorii de un cetatean din Moldova, care
Un milionar american care a molestat minori din Romania, Republica Moldova si Cuba a fost prezentat, ieri, in fata tribunalului federal din Philadelphia sub acuzatia de turism sexual. Acesta era insotit in calatorii de un cetatean din Moldova, care avea rolul de translator. Americanul le oferea bani si diverse cadouri victimelor sale pentru a le convinge sa intretina relatii sexuale cu el. Barbatul, care risca 20 de ani de inchisoare, este aparat de un fost avocat al lui Michael Jackson.

Anthony Mark Bianchi, in varsta de 44 de ani, patronul a mai multe moteluri din New Jersey, a fost arestat in februarie anul trecut in Statele Unite, fiind acuzat ca a molestat cel putin 10 minori. Anchetatorii au stabilit ca acesta a fost ajutat de un translator moldovean, Ion Gusin, in varsta de 29 de ani, care acum ispaseste o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare. Potrivit judecatorilor, in perioada decembrie 2003 - octombrie 2005, Anthony Mark Bianchi a calatorit impreuna cu Ion Gusin in Republica Moldova, Romania si Cuba, unde isi spunea „Mark“. Ion Gusin il ajuta pe Mark sa comunice cu minorii, pentru a-i convinge pe acestia sa intretina relatii sexuale cu el. De asemenea, moldoveanul il ajuta sa intalneasca baieti cu varste de pana la 16 ani, care ar fi acord sa faca sex cu el, in schimbul unor sume de bani. Pentru a-i atrage, cei doi barbati ii duceau pe copii la piscine, la bowling sau in alte locuri de distractii. Mark inchiria camere de hotel unde ii ducea pe copii si isi petrecea noptile cu ei.

Sex intr-o casa parasita
Totul a inceput in data de 2 decembrie 2003, cand Anthony Mark Bianchi a plecat de pe Aeroportul International Philadelphia cu destinatia Moldova. Pe timpul sederii, el s-a cazat la o pensiune din satul Trebujeni, districtul Orhei. Aici, americanul l-a intalnit pe Ion Gusin, un cetatean moldovean care a fost de acord sa fie translatorul sau. Astfel, cu ajutorul moldoveanului, Mark i-a intalnit pe M.M., G.G., I.B., V.R., E.C., I.V., si A.U, toti minori. El a intretinut relatii sexuale cu acestia, in zile diferite, in camera pe care o inchiriase la pensiune. Cu minorul I.V., Mark a avut relatii intr-o casa parasita din sat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.