Un spectator de la Turul Frantei se afla in coma dupa ce rutierul german al echipei T-Mobile, Patrick Sinkewitz, a intrat cu bicicleta in el la finalul celei de-a opta etape a competitiei, informeaza AFP. Spectatorul, care a intrat in coma dupa ce s
Un spectator de la Turul Frantei se afla in coma dupa ce rutierul german al echipei T-Mobile, Patrick Sinkewitz, a intrat cu bicicleta in el la finalul celei de-a opta etape a competitiei, informeaza AFP. Spectatorul, care a intrat in coma dupa ce si-a pierdut cunostinta, a fost transportat la spitalul din Chambery cu un elicopter. Tot acolo a ajuns si cel care l-a accidentat, ciclistul Sinkewitz. Rutierul german a anuntat, ieri, ca se vede nevoit sa abandoneze din cauza ranilor suferite in urma impactului. In cursul zile de astazi, Patrik Sinkewitz va fi transferat la un spital din Germania, in orasul sau natal, Fulda, sau la Hamburg.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.