Raiffeisen Exclusive, serviciul de private banking al Raiffeisen Bank, administreaza, dupa primul an de la lansare, active in valoare de 230 mil. euro, iar numarul clientilor a urcat la 700 de persoane, a anuntat banca. Serviciul Raiffeisen Exclusive
Raiffeisen Exclusive, serviciul de private banking al Raiffeisen Bank, administreaza, dupa primul an de la lansare, active in valoare de 230 mil. euro, iar numarul clientilor a urcat la 700 de persoane, a anuntat banca. Serviciul Raiffeisen Exclusive are in portofoliu doua pachete distincte de servicii. Astfel, primul pachet este destinat clientilor care detin sume intre 40.000 euro si 100.000 euro, iar al doilea pentru persoanele care dispun de fonduri de peste 100.000 euro. Clientii care dispun de fonduri de peste un milion de euro pot utiliza instrumente financiare pe pietele externe prin intermediul bancii Kathrein & Co, banca de investitii private detinuta de Raiffeisen Zentralbank Österreich AG in Austria.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.