Atletismul romanesc a inceput sa respire. Dupa medaliile de aur cucerite de Angela Morosanu 400 mg, la CE de tineret de la Debrecen, care a obtinut si timpul care a calificat-o la JO de la Beijing, si cea a Biancai Perie, in proba de aruncare a cioc
Atletismul romanesc a inceput sa respire. Dupa medaliile de aur cucerite de Angela Morosanu 400 mg, la CE de tineret de la Debrecen, care a obtinut si timpul care a calificat-o la JO de la Beijing, si cea a Biancai Perie, in proba de aruncare a ciocanului, la Mondialele de juniori de la Ostrava, atletii romani au mai cucerit doua medalii in ultima zi a acestor importante competitii. Cele doua sportive care au cucerit medalii sunt Mirela Lavric (18 ani), devenita campioana mondiala la juniori in proba de 800 m, si Ancuta Bobocel (20 de ani), care a castigat argintul la CE. Performantele romancelor au fost catalogate astfel de catre antrenorul federal Zsolt Gyongyossy: „Rezultatele lor sunt excelente.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.