Omul de afaceri Viorel Paunescu si-a onorat, ieri, promisiunea facuta, dupa ce a aflat din „Gardianul“ de problemele sportivilor surzi. El a semnat, intr-o prima faza, un cec de peste 3.000 de euro care vor intra in conturile acestor oam
Omul de afaceri Viorel Paunescu si-a onorat, ieri, promisiunea facuta, dupa ce a aflat din „Gardianul“ de problemele sportivilor surzi. El a semnat, intr-o prima faza, un cec de peste 3.000 de euro care vor intra in conturile acestor oameni.

Omul de afaceri Viorel Paunescu si-a onorat, ieri, promisiunea facuta dupa articolul din ziarul nostru care prezenta drama sportivilor cu deficiente de auz. La sediul biroului sau de la Hotelul Lido, Paunescu a semnat un cec in valoare de peste 3.000 de euro, care va intra in conturile acestor oameni. Aceasta este prima transa dintr-un sprijin neconditionat si de suflet pe care omul de afaceri il va face pentru acesti campioni de care nu a auzit nimeni.

Viorel Paunescu a demonstrat, inca o data, ca ramane un om de onoare, sensibil la dramele care se consuma langa el. Articolul publicat acum o saptamana de ziarul nostru, care prezenta drama unor sportivi cu deficiente de auz, l-a impresionat. Viorel Paunescu a decis sa se implice in viata si activitatea acestor oameni, dorind sa-i sprijine neconditionat si fara prea multa publicitate. Ieri, acesta s-a intalnit la sediul biroului sau de la Hotelul Lido cu presedintele Fundatiei „Pro Deaf Sport“ si presedintele de onoare al Asociatiei Sportive a Surzilor din Romania, Florin Nitu. Viorel Paunescu a semnat, pe loc, un cec in valoare de 100 de milioane de lei vechi, ca o prima transa din sprijinul neconditionat pe care il va acorda, de acum inainte, sportivilor de performanta care au deficiente de auz. „As vrea sa cred ca acesti bani va vor fi suficienti intr-o prima faza, pentru a va putea organiza. Pe parcurs, sprijinul meu va fi mai mare, dar nu as vrea sa ma laud cu acest lucru. Stiu ca va este greu si imi doresc ca exemplul meu sa fie urmat si de alti oameni de afaceri din Romania“, a spus Viorel Paunescu.

Nu doreste sa fie presedinte de onoare
Viorel Paunescu a declarat ca face acest gest doar pentru ca vrea sa ofere acestor oameni o sansa minima de a-si reprezenta tara in conditii de normalitate. El a declarat, ieri, ca nu doreste postul de presedinte de onoare al noii federatii care urmeaza sa fie infiintata si ca nu vrea o popularitate prea mare pentru gestul sau. „De foarte multe ori am donat bani mai multi decat s-a scris unor persoane aflate in dificultate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.