Azi

- Comisia de Admitere la Tranzactionare analizeaza cererea companiei Oil Terminal Constanta prin care solicita transferul titlurilor de la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti la prima categorie.

- Actionarii rafinariei Rafo Onesti discuta majorarea capitalului social cu pana la 176,9 milioane de lei, din care peste 173,5 milioane de lei reprezinta contravaloarea investitiilor pe care actionarul majoritar al companiei, Balkan Petroleum, si le-a asumat prin contractul de privatizare.

- Titlurile Condmag Brasov incep sa fie tranzactionate la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti.

- Actionarii companiei de studii si lucrari geologice Prospectiuni discuta majorarea capitalului social cu 49,43 milioane lei, la 53,93 milioane lei, si numirea a doi membri noi in Consiliul de Administratie.

- Termen pana la care firma CPI Security trebuie sa depuna documente justificative privind prejudiciul produs prin jaful produs in dimineata de 5 iulie 2004, cand unul dintre angajatii societatii a fugit cu masina blindata in care se afla o suma importanta de bani (Tribunalul Bucuresti).

Maine

- Compania Delphi inaugureaza o unitate de productie (Hotel Traian, str. Piata Unirii nr. 1, Iasi).

- Actionarii companiei hoteliere Aro-Palace Brasov, controlata de SIF Transilvania, discuta operatiunea de majorare a capitalului social cu 10,05 milioane de lei, la 40,2 milioane de lei, prin aport in numerar.