Are 23 de ani, ambele maini amputate si nu poseda permis de conducere, dar a fost depistat la volan, pe deasupra si baut. S-a intamplat in Mamaia. In aceeasi statiune, politistii au mai surprins la volan un angajat al Ambasadei Pakistanului care mir
Are 23 de ani, ambele maini amputate si nu poseda permis de conducere, dar a fost depistat la volan, pe deasupra si baut. S-a intamplat in Mamaia. In aceeasi statiune, politistii au mai surprins la volan un angajat al Ambasadei Pakistanului care mirosea a alcool, dar a refuzat sa fie testat, invocand imunitatea diplomatica.
Nu mica le-a fost mirarea politistilor constanteni care au depistat in trafic, la volanul unui autoturism, un tanar care are ambele maini amputate. In momentul in care tanarul a coborat din masina, politistii au constatat ca acesta cosumase si bauturi alcoolice. Testul efectuat a reliefat ca Aurel O. avea o concentratie de alcool in aerul expirat de 0,24 miligrame. Si ca povestea sa fie completa, verificarile efectuate au scos la iveala faptul ca Aurel O. nu poseda nici permis de conducere.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.