Deunazi am asistat la un episod absolut penibil. Cu biletele de Bucuresti in buzunar, Silviu Izvoranu declara senin ca nu stie de nici o oferta a lui Dinamo pentru el. Din dorinta de a se proteja de o eventuala reactie adversa a fanilor timisoreni,
Deunazi am asistat la un episod absolut penibil. Cu biletele de Bucuresti in buzunar, Silviu Izvoranu declara senin ca nu stie de nici o oferta a lui Dinamo pentru el. Din dorinta de a se proteja de o eventuala reactie adversa a fanilor timisoreni, jucatorul a recitat, ca un elev, „poezia“ pe care l-au invatat impresarii sa o spuna. Totusi, nu exista o varianta mai putin ridicola? Ca de exemplu: „Am auzit de interesul lui Dinamo, dar nu este nimic clar?“. Izvoranu mai avea putin si aparea in tricoul „alb-rosu“ spunand ca nu a auzit in viata lui ca l-ar vrea „cainii“. Si parca pentru a-i da si mai tare in cap, Gheorghe Chivorchian, presedintele Politehnicii Timisoara, declara in paralel ca transferul este rezolvat. Cazul lui Izvoranu nu este singular. Fotbalistii folosesc de obicei aceasta tactica a negarii pana la absurd.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.