Nepoata cunoscutului scriitor Mihail Sadoveanu a fost jefuita de tizul renumitului interpret Tudor Gheorghe, in timp ce se deplasa cu trenul pe ruta Iasi-Brasov. Ieri dimineata, Elisabeta Sadoveanu era singura intr-un compartiment al trenului care p
Nepoata cunoscutului scriitor Mihail Sadoveanu a fost jefuita de tizul renumitului interpret Tudor Gheorghe, in timp ce se deplasa cu trenul pe ruta Iasi-Brasov. Ieri dimineata, Elisabeta Sadoveanu era singura intr-un compartiment al trenului care plecase din Iasi. La un moment dat, in timp ce a adormit, un individ necunoscut a intrat in compartiment si i-a furat geanta in care avea bani, acte si un telefon mobil. Elisabeta Sadoveanu s-a trezit cånd a auzit usa de la compartiment inchizåndu-se si a alertat seful de tren, care a inceput sa cerceteze calatorii. Ulterior, suspectul a fost identificat in persoana lui Tudor Gheorghe, un individ cu care politistii si lucratorii CFR au mai avut de-a face.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.