Internetul a fost accesat de 772 de milioane de utilizatori la nivel mondial in cursul lunii mai, iar printre site-urile cele mai vizitate au fost cele administrate de Google, Microsoft si Yahoo, potrivit unui studiu al companiei ComStore, publicat j
Internetul a fost accesat de 772 de milioane de utilizatori la nivel mondial in cursul lunii mai, iar printre site-urile cele mai vizitate au fost cele administrate de Google, Microsoft si Yahoo, potrivit unui studiu al companiei ComStore, publicat joi.
In luna aprilie au fost 766 de milioane de utilizatori care au accesat Internetul, ceea ce reprezinta 16% din totalul populatiei cu varsta de peste 15 ani, se arata in studiu. Pentru realizarea topului nu au fost luate in calcul accesarile din Internet-café sau de pe telefonul mobil sau PDA.
In mai, numarul vizitatorilor unici care au accesat site-urile Google a ajuns la 536 de milioane, fata de luna anterioara, cand a fost accesat de 527 milioane utilizatori unici.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.