Tactica lui Gigi Becali de a face oferte pentru unii jucatori ai echipelor adverse chiar inaintea meciurilor directe prinde contur si inaintea meciurilor din Europa. Iubitorii fotbalului isi amintesc cu siguranta cum, in sezonul trecut, Gigi Becali
Tactica lui Gigi Becali de a face oferte pentru unii jucatori ai echipelor adverse chiar inaintea meciurilor directe prinde contur si inaintea meciurilor din Europa. Iubitorii fotbalului isi amintesc cu siguranta cum, in sezonul trecut, Gigi Becali gasea doi-trei fotbalisti pe care dorea sa-i transfere cu cateva zile inainte de meciul direct. Partidele contra Otelului, a Farului Constanta, a Vasluiului sau a Jiului Petrosani stau marturie. In unele cazuri, lucrurile chiar asa au stat, dar destabilizarea lotului la momentul potrivit a cazut cum nu se poate mai bine pentru echipa din Ghencea. Mai nou, Gigi Becali isi transfera tactica si in Europa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.