George Copos s-a deplasat in Elvetia special pentru a urmari partida dintre Rapid si Sochaux si pentru a discuta prelungirea contractului lui Danut Coman. Patronul giulestean a asistat la infrangerea echipei sale si s-a suparat pe antrenorul Cristia
George Copos s-a deplasat in Elvetia special pentru a urmari partida dintre Rapid si Sochaux si pentru a discuta prelungirea contractului lui Danut Coman. Patronul giulestean a asistat la infrangerea echipei sale si s-a suparat pe antrenorul Cristiano Bergodi, cel care ameninta incontinuu cu plecarea. La cererea italianului de a fi adusi mai multi jucatori, Copos a dat exemplul lui Dinamo, care a castigat sezonul precedent cu investitii minime. Antrenorul si fotbalistii rapidisti s-au aparat, acuzand conditiile vitrege de cantonament. Inaintea meciului cu Sochaux, „alb-visiniii“ nu s-au putut odihni deoarece au dormit cate doi in pat.

Rapid a inregistrat un nou insucces in cantonamentul din Elvetia. Dupa 0-1 cu gruparea de liga secunda Bastia, giulestenii au pierdut, 1-2, in fata lui Sochaux. Romanii au condus la pauza gratie golului inscris de Maftei, dar au cazut in a doua repriza. Cand scorul era 1-1, la stadion a ajuns si George Copos, care s-a ratacit pentru ca i se stricase gps-ul din masina. Patronul le-a purtat ghinion fotbalistilor antrenati de Cristiano Bergodi in conditiile in care Isabey a marcat golul victoriei lui Sochaux in minutul 78. Esecul l-a nemultumit pe fostul vicepremier. In ultimul timp, el a avut parte numai de vesti proaste de la echipa, cum ar fi refuzul lui Coman de a intra in poarta la meciul cu Bastia sau amenintarile cu demisia ale lui Bergodi.

Performanta cu bani putini
Copos i-a cerut lui Cristiano Bergodi sa fie nemultumit mai putin si sa se preocupe mai mult de pregatirea echipei, pentru ca sunt mai putin de zece zile pana la Supercupa cu Dinamo. El este adeptul modelului probat de „caini“ sezonul trecut cand, cu investitii minime, au castigat titlul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.