CNVM a emis, vineri, certificatul de inscriere a actiunilor gratuite rezultate in urma majorarii capitalului SIF 3, concomitent fiind realizata si blocarea titlurilor, a declarat vicepresedintele Comisiei, Paul Miclaus. "Astazi (n. red. vineri) am se
CNVM a emis, vineri, certificatul de inscriere a actiunilor gratuite rezultate in urma majorarii capitalului SIF 3, concomitent fiind realizata si blocarea titlurilor, a declarat vicepresedintele Comisiei, Paul Miclaus. "Astazi (n. red. vineri) am semnat actul individual pentru inscrierea actiunilor gratuite SIF Transilvania, precum si blocarea titlurilor, pana la pronuntarea unei hotarari judecatoresti definitive. In cazul in care va fi decisa anularea majorarii de capital, certificatul de inregistrare va fi anulat. Instanta va hotari", a spus Miclaus, citat de Mediafax. Actionarii care vor beneficia de actiuni gratuite nu vor putea sa intre in posesia lor, pentru ca titlurile sunt blocate. Intarzierea majorarii capitalului social a survenit pe fondul procesului intentat de catre Cocor SA, care contesta modul de majorare a capitalului social al SIF Transilvania. Pe 2 iulie instanta a respins cererea Cocor. Actionarii SIF3 au renuntat in aprilie la dividendul brut de 0,0630 lei pe titlu, in favoarea primirii unei actiuni gratuite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.