Potrivit medicului Luminita Arion, seful Sectiei Evaluare Factor de Mediu din cadrul ASP Buzau, Tabara de la Arbanasi nu a primit autorizare deoarece obiectivul turistic nu este alimentat cu apa potabila de la un sistem centralizat. In aceasta vara,
Potrivit medicului Luminita Arion, seful Sectiei Evaluare Factor de Mediu din cadrul ASP Buzau, Tabara de la Arbanasi nu a primit autorizare deoarece obiectivul turistic nu este alimentat cu apa potabila de la un sistem centralizat. In aceasta vara, prima serie de elevi era programata chiar peste 3 zile, dar acum copiii vor fi redistribuiti in taberele din Poiana Pinului si Monteoru. Problemele cu apa potabila la tabara de la Arbanasi au aparut anul trecut, dupa ce societatea care aproviziona obiectivul a renuntat, din motive economice, la serviciile oferite taberei.
De atunci, tabara a fost alimentata cu apa adusa cu cisterna, iar la masa turistii au primit apa minerala. Conducerea ASP Buzau a permis ca tabara sa fie deschisa cu conditia racordarii ei la o retea de alimentare cu apa, in termen de jumatate de an. Vicepresedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a declarat, ieri, ca situatia nu va fi rezolvata mai devreme de luna noiembrie. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.