Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ca de ziua lui de nastere s-a trezit de la ora sase, a citit o carte a lui Al Gore, si a ascultat timp de o ora Pink Floyd, la combina muzicala primita cadou din partea copiilor si a sotiei. Dupa aceea a facut
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ca de ziua lui de nastere s-a trezit de la ora sase, a citit o carte a lui Al Gore, si a ascultat timp de o ora Pink Floyd, la combina muzicala primita cadou din partea copiilor si a sotiei. Dupa aceea a facut putin sport, s-a intors acasa si a planuit o aniversare in familie. Ulterior, a ajuns la sediul central al partidului, din bulevardul Kiseleff, unde si-a regasit, dupa spusele sarbatoritului, “a doua familie” - colegii din PSD. “Azi cu familia - cu parintii, cu socrii, cu copiii, cu nevasta, cu familia apropiata si maine seara o sa dam un sprit mai relaxat”, si-a dezvaluit Geoana planurile, explicand ca sambata sunt multi care pleaca din Bucuresti si este mai greu de organizat o petrecere.

La sediul central al partidului, Geoana si-a asteptat oaspetii in biroul sau, pe care se afla o poza cu sotia, dar si un manual al laburistilor, redactat pentru fiecare militant, model despre care presedintele PSD s-a declarat foarte incantat.

Iliescu, legat in piele
Ziua de nastere a liderului PSD nu a fost uitata de presedintele fondator al partidului, Ion Iliescu, care, de la cei 78 de ani ai sai, i-a spus lui Geoana ca 50 este varsta maturitatii, iar 60 cea a intelepciunii, astfel incat ii doreste actualului lider al social-democratilor sa aiba intelepciune. Drept cadou, Iliescu a venit cu ceva pentru trup - o sticla cu vin de Cotnari, dar si cu ceva pentru spirit - prima sa carte, “Revolutie si reforma”, in forma bibliofila, volum care, in opinia autorului sau, “ramane actuala si interesanta pentru orice generatie”. “Domnul presedinte ramane si cu 50 si cu 60 si cu toate varstele impreuna”, i-a raspuns Geoana, care s-a declarat bucuros de prezenta lui Iliescu la aniversarea sa. De altfel, actualul lider al PSD pare sa nu fi fost uitat nici de predecesorul sau. “Am vorbit la telefon si cu Adrian Nastase, mi-a urat la multi ani si eu i-am urat multa forta si sa reziste atacurilor politice care sunt la adresa lui. Sunt convins ca familia noastra mare isi va strange randurile si vom merge cu totii impreuna”, si-a aratat Geoana sustinerea.

PSD, alaturi de „Alianta pensionarilor”
Geoana a profitat de prezenta ziaristilor care fusesera invitati la aniversarea sa de la partid ca sa le vorbeasca ziaristilor si colegilor despre educatie si despre propunerea partidului sau ca toate fortele politice care au o strategie in domeniu sa se intalneasca, pe un teren neutru, pentru a gasi cea mai buna varianta. “Vreau sa descurajez ideea ca cineva are proprietate intelectuala asupra educatiei”, a pledat Geoana, facand aluzie la faptul ca pactul politic pe educatie a fost pomenit pentru prima data de seful statului. De altfel, la ziua presedintelui PSD si-a facut aparitia si o reprezentanta a Aliantei pensionarilor, venita sa multumeasca pentru legea sustinuta de social-democrati, moment in care Geoana i-a precizat ca, in opinia sa, presedintele Traian Basescu va promulga proiectul. Discurile despre problemele sociale au tot fost intrerupte de venirea altor lideri, care au adus cosuri cu trandafiri rosii si alte cadouri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.