Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, a anuntat ieri ca Mihaita Plesan (foto) si Marius Popa, despre care s-a spus ca ar fi doriti in Giulesti, nu vor pleca de la echipa "viola". "Plesan si Popa sunt netransferabili. Sunt numai minciuni ce s-a s
Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, a anuntat ieri ca Mihaita Plesan (foto) si Marius Popa, despre care s-a spus ca ar fi doriti in Giulesti, nu vor pleca de la echipa "viola". "Plesan si Popa sunt netransferabili. Sunt numai minciuni ce s-a scris.
Nici un moment nu s-a pus problema sa ne despartim de cei doi. Si nu se va intampla niciodata asa ceva. In plus, cei de la Rapid nu si-au aratat niciodata vreun interes pentru Plesan sau Popa", a spus Iancu. Presedintele clubului banatean a explicat ca este posibil sa mai plece unul sau doi jucatori, dar in nici un caz Plesan si Popa. "Inca n-am discutat cu Uhrin (n.r. - antrenorul Dusan Uhrin), dar probabil ca dupa ce va avea lotul largit de 22-24 de jucatori, vor pleca unul sau doi. Dar in nici un caz Plesan sau Popa", a adaugat Marian Iancu.
Viorel Moldovan a confirmat afirmatiile lui Iancu, precizand ca cei doi fotbalisti nu sunt doriti de gruparea giulesteana. "Nu exista nici un interes pentru Plesan si Popa. Nu stiu de unde apar stirile astea. Nu este nimic adevarat. Noi nu i-am dorit nici un moment. Iar cei doi sunt jucatori sub contract, deci chiar daca ii doream, ceea ce nu se pune problema, nu aveam cum sa-i contactam", a afirmat directorul sportiv din Giulesti. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.