Un tribunal european a solicitat plata unor compensatii de catre CE, in favoarea grupului Schneider Electric, pentru blocarea in 2001 a unui proiect de preluare a concurentului Legrand, intr-o tranzactie estimata la 6,7 mld. euro, transmite Reuters,
Un tribunal european a solicitat plata unor compensatii de catre CE, in favoarea grupului Schneider Electric, pentru blocarea in 2001 a unui proiect de preluare a concurentului Legrand, intr-o tranzactie estimata la 6,7 mld. euro, transmite Reuters, preluata de Mediafax.
Compania franceza a solicitat compensatii de 1,6 mld. euro din partea CE. "Schneider trebuie compensat partial pentru pierderile determinate de interzicerea, in mod ilegal, a fuziunii cu Legrand", a aratat instanta europeana. Anularea tranzactiei a determinat costuri de circa 2 mld. euro, in pofida faptului ca Schneider a beneficiat de reducerea impozitelor datorate cu 500 mil. euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.