Campionatul va avea doua tipuri de intreceri: gatit in aer liber, la ceaun, plita sau gratar, sub ochii juriului international (prezidat de un membru al Academiei de Arte Culinare din Franta), si mancaruri gata pregatite pentru expozitie. Juriul va acorda calificative in functie de gustul mancarii, tehnicile de preparare, indemanare, calitatea aranjamentului vizual, dar si creativitate, inovatie si calitatea prezentarii echipelor. Sunt admisi in concurs profesionisti si amatori, cu sau fara calificari sau diplome, atat individual cat si pe echipe (formate din maxim trei componenti).
"Este un spatiu al <<celei de-a treia culturi>>, care inlesneste dialogul, comunicarea reala pe toate palierele existentei noastre", afirma Zarnescu.(Cezar IOAN)
Despre autor:
Sursa: Ziua
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Avionul care ar fi dispărut în 1955 și ar fi reapărut în 1985. Adevărul din...
Sursa: garbo.ro
-
FOTO: Destinații de schi aproape de casă pentru vacanța de iarnă 2025–2026....
Sursa: kudika.ro