Moderatorul emisiunii „Miezul problemei” de la National TV, Madalin Ionescu, a fost „scafandru” vreme de sapte zile, intr-un sejur petrecut la malul Marii Mediterane, in Antalya. Cum emisiunea pe care o modereaza a intrat in
Moderatorul emisiunii „Miezul problemei” de la National TV, Madalin Ionescu, a fost „scafandru” vreme de sapte zile, intr-un sejur petrecut la malul Marii Mediterane, in Antalya. Cum emisiunea pe care o modereaza a intrat in vacanta, Madalin a plecat sa caute „Miezul problemei“ in alta parte si s-a decis sa petreaca mai mult timp cu familia. Astfel, pe 1 iulie, impreuna cu sotia, Mihaela, si cei doi copii ai lor, Filip si Stefania, Madalin si-a facut bagajele pentru Antalya. Cei patru au petrecut o saptamana in statiunea Belek, inconjurati de pini, lagune si plaje cu nisip fin. Omul de televiziune marturiseste ca simtea nevoia unei asemenea vacante, obosit de nesfarsitele talk-show-uri zilnice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.