Cativa tineri hunedoreni au preluat o idee mai veche pe care vor s-o puna in practica in aceasta pauza competitionala. Ei vor sa infiinteze o echipa pe care sa o numeasca, sugestiv, AS Blatu Petrila. Singurul impediment este ca nu si-au gasit, deoca
Cativa tineri hunedoreni au preluat o idee mai veche pe care vor s-o puna in practica in aceasta pauza competitionala. Ei vor sa infiinteze o echipa pe care sa o numeasca, sugestiv, AS Blatu Petrila. Singurul impediment este ca nu si-au gasit, deocamdata, banii necesari infiintarii acestei formatii.

Anii de glorie ai blaturilor din fotbalul romanesc s-au incheiat odata cu rezultatele foarte bune inregistrate de echipele de club in competitiile europene. Gratie rezultatelor bune obtinute de Steaua, Rapid si Dinamo s-a ajuns ca, in viitorul sezon, tara noastra sa aiba nu mai putin de opt reprezentante in Europa, cate doua in Liga Campionilor si Cupa UEFA-Intertoto si patru in Cupa UEFA. Faptul ca meciurile din Liga I se disputa, cu foarte mici exceptii, doar pe teren, si nu in culise, le-a dat idei unor tineri indragostiti de sport din localitatea hunedoreana Petrila.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.