Voturile pensionarilor, chiar si pentru un scrutin fara prea mare miza, respectiv alegerile europarlamentare, se dovedesc a fi extrem de importante pentru politicienii mioritici. Fiecare actor politic incearca sa isi asigure majoritatea celor peste
Voturile pensionarilor, chiar si pentru un scrutin fara prea mare miza, respectiv alegerile europarlamentare, se dovedesc a fi extrem de importante pentru politicienii mioritici. Fiecare actor politic incearca sa isi asigure majoritatea celor peste 5 milioane de pensionari prin masuri sociale.

PSD insista pentru pensii
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a transmis ieri sefului statului o scrisoare deschisa, in care ii solicita sa promulge „fara ezitare“ legea privind majorarea punctului de pensie. Scrisoarea a fost trimisa dupa o intalnire pe care a avut-o, la sediul central al partidului, cu reprezentanti ai Federatiei Nationale a Pensionarilor si ai Asociatiei Pensionarilor din Romania. Geoana arata, in scrisoarea catre Basescu, ca acesta nu are voie sa „transforme lupta politica“ in „prioritate 0“, „sacrificand sansa pensionarilor de a avea o pensie decenta“. „Fiti drept, domnule presedinte, si promulgati fara ezitare legea care va aduce mai multa liniste in viata pensionarilor din Romania. Ar fi o ocazie sa dam cu adevarat oamenilor o sansa de a trai bine“, afirma liderul PSD in scrisoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.