Patronul de la FC Caracal, George Ilinca, a incheiat o intelegere cu un om de afaceri libanez pentru a vinde o parte din actiuni. Dupa ce a colaborat o perioada destul de lunga cu Jahani Farid (Paul Valuta), Ilinca s-a inteles cu Souma Henry pentru
Patronul de la FC Caracal, George Ilinca, a incheiat o intelegere cu un om de afaceri libanez pentru a vinde o parte din actiuni. Dupa ce a colaborat o perioada destul de lunga cu Jahani Farid (Paul Valuta), Ilinca s-a inteles cu Souma Henry pentru ca libanezul sa preia un procent important din actiuni.

Presedintele gruparii FC Caracal, Jean Nitulescu, ne-a confirmat, ieri, aceasta tranzactie: „Momentan nu pot sa spun decat ca domnii Ilinca si Souma s-au inteles. Nu stiu sa va dau alte detalii. Proportia poate fi mai mica sau mai mare de 40%. In functie de transferurile pe care le vom face vom stabili si obiectivul pentru sezonul viitor“. Intrebat daca s-ar putea realiza promovarea, Nitulescu a reactionat: „Si eu mi-as dori sa fiu in locul lui Gigi Becali, insa nu voi putea asta niciodata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.