Pawel Golanski a venit ieri dimineata la Bucuresti si a semnat pe trei ani  cu echipa antrenta de Gheorghe Hagi. „Steaua este unul dintre cluburile importante din Europa si vreau sa joc cu ea iin Liga Campionilor“, a spus fundasul c
Pawel Golanski a venit ieri dimineata la Bucuresti si a semnat pe trei ani cu echipa antrenta de Gheorghe Hagi. „Steaua este unul dintre cluburile importante din Europa si vreau sa joc cu ea iin Liga Campionilor“, a spus fundasul central. Pentru ca dorinta lui sa se iimplineasca, trebuie ca „ros-albastrii“ sa treaca iin turul al doilea preliminar de Zaglebie Lubin. Golanski a venit iin Romania cu temele facute. El iii va furniza lui Gheorghe Hagi informatii pretioase pentru ca tehnicianul stelist sa poata pregati dubla mansa cu Zaglebie. „Sunt la curent cu noutatile din lotul viitoarei noastre adversare, iii voi spune antrenorului meu tot“, a spus polonezul. Aceste declaratii i-au suparat pe conationalii sai, care spera ca formatia din Lubin sa ajunga iin grupele Ligii Campionilor. Unii „lesi“ l-au declarat tradator pe Golanski, cerandu-i „sa aiba macar bunul simt“ sa nu joace rolul unui spion. Mesajele au fost trimise pe forumul site-ului oficial al lui Zaglebie. Exista si polonezi care se bucura ca Golanski pune bete iin roate „minerilor“. Acestia sunt suporterii lui Legia Varsovia si GKS Belchatow.

'Militarii>> ofera un milion de euro la semnatura
Celalalt fundas central dorit de „ros-albastri“, spaniolul Ruben Pulido, analizeaza iin aceste zile ofertele de la Steaua, Deportivo la Coruna si Espanyol Barcelona. Liber de contract, Pulido ar prefera sa ramana iin Spania. De aceea, clubul din Bulevardul Ghencea a plusat la oferta initiala cu un milion de euro, reprezentand prima de instalare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.