Scriitoarea britanica J. K. Rowling a declarat ca exista posibilitatea de a continua aventurile lui Harry Potter, in urma lansarii pe internet a unei petitii pentru salvarea vietii celebrului vrajitor, informeaza telegraph.co.uk. 85% dintre copiii c
Scriitoarea britanica J. K. Rowling a declarat ca exista posibilitatea de a continua aventurile lui Harry Potter, in urma lansarii pe internet a unei petitii pentru salvarea vietii celebrului vrajitor, informeaza telegraph.co.uk. 85% dintre copiii cu varste intre 8 si 11 ani doresc ca Rowling sa scrie in continuare carti cu Harry Potter, arata un sondaj recent realizat de Waterstone. In urma campaniei pe internet, J. K. Rowling a declarat ca „nu a spus niciodata ca niciodata“ nu va mai scrie o noua carte. Rowling a anuntat in mai ca este posibil sa scrie o enciclopedie a lumii lui Harry Potter in care sa foloseasca materialul care nu a aparut in celelalte carti. Lantul de librarii Waterstone a lansat in cadrul campaniei „Save Harry“ o petitie pe internet: „Noi, subsemnatii, ii cerem lui J. K. Rowling sa scrie in continuare noi aventuri cu Harry Potter si prietenii sai indiferent de ceea ce se intampla cu acesta la finalul cartii 'Harry Potter si Sfintii Mortali>>.

J. K.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.