Robert Plant, vocea Led Zeppelin, a concertat duminica seara la Romexpo, la finalul celor 24 de ore ale evenimentului Live Earth, in fata a aproximativ 3.500 de persoane. Artistul a fost acompaniat de trupa The Strange Sensation, alaturi de care a c
Robert Plant, vocea Led Zeppelin, a concertat duminica seara la Romexpo, la finalul celor 24 de ore ale evenimentului Live Earth, in fata a aproximativ 3.500 de persoane. Artistul a fost acompaniat de trupa The Strange Sensation, alaturi de care a cantat piese de pe cel mai recent album al sau, dar si din repertoriul Led Zeppelin. La 59 de ani, pe care-i va implini pe 20 august, Plant a sustinut un recital de o ora si jumatate, aratandu-se incantat de revenirea in „acest frumos oras“. Piesele Led Zeppelin „Baby, I'm Gonna Leave You“, „Black Dog“, „Misty Mountain Top“ sau „Going to California“ au facut deliciul publicului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.