Pe TVR Cultural, de la ora 19.00, puteti urmari retrospectiva Festivalului International „George Enescu“ - 2007. Astazi - „Tosca“ de Giaccomo Puccini, avandu-i in distributie pe Nadia Michael, Francisco Casanova, Franz Grundh
Pe TVR Cultural, de la ora 19.00, puteti urmari retrospectiva Festivalului International „George Enescu“ - 2007. Astazi - „Tosca“ de Giaccomo Puccini, avandu-i in distributie pe Nadia Michael, Francisco Casanova, Franz Grundheber, Octavian Vlaicu, Marius Mare, Cristian Balasescu, Dan Pataca. Documentarul „Megastructuri antice“ incepe de la ora 22.00, pe National Geographic. Se dezvaluie dramatica poveste a constructiei Colosseumului din Roma antica. Romanii au folosit tehnologie inovatoare, pe care noi o utilizam inca si azi. Insa, banii platiti pentru realizarea proiectului au ingenuncheat natiunea. De la ora 22.05, pe TVR Cultural, „Calatorind printre traditii“, ajungem in satul Lourdes din sud-vestul Frantei, unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii crestine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.