Seful Directiei Generale de Control Silvic si Cinegetic, Mihai Gasparel, a dispus o ancheta in cazul tranzactiilor cu terenuri impadurite si a defrisarilor din judetul Galati, dezvaluit de ziarul nostru. Dupa cum ati putut citi in numarul nostru de
Seful Directiei Generale de Control Silvic si Cinegetic, Mihai Gasparel, a dispus o ancheta in cazul tranzactiilor cu terenuri impadurite si a defrisarilor din judetul Galati, dezvaluit de ziarul nostru. Dupa cum ati putut citi in numarul nostru de saptamana trecuta, primarul Dumitru Nicolae, alaturi de alti responsabili locali au semnat certificatul de urbanism nr. 1108 din 24 aprilie 2007 privind Ansamblul Comercial Galati. In spatele acestui proiect se afla un om de afaceri controversat, Corneliu Mangalea, devenit miliardar in urma unor afaceri facute chiar cu autoritatile locale, asa cum relata presa centrala de curand.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.