Reteaua germana de magazine de tip discount Kaufland a investit aproximativ opt milioane de euro in al 28-lea magazin al retelei, care va fi inaugurat maine la Arad.
Centrul comercial Kaufland din Arad este construit pe un teren de 19.700 metr
Reteaua germana de magazine de tip discount Kaufland a investit aproximativ opt milioane de euro in al 28-lea magazin al retelei, care va fi inaugurat maine la Arad.
Centrul comercial Kaufland din Arad este construit pe un teren de 19.700 metri patrati, pe o suprafata de 6.500 metri patrati si are 308 de locuri de parcare.
Compania a investit pana in prezent, in Romania, peste 330 milioane euro. Si a anuntat ca va investi in acest an circa 130 de milioane de euro in 16 hipermarketuri pe piata romaneasca.
Kaufland a planuit ca pe termen lung sa deschida aproximativ 50 de unitati noi, in principal in orasele mici si mijlocii. Anul trecut, compania a initiat un proiect in parteneriat cu Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care presupune investitii de 300 milioane euro, pe termen lung, in Romania. Kaufland a intrat pe piata romaneasca in 13 octombrie 2005, cand a deschis un magazin in Bucuresti.
Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 44 de miliarde de euro si are peste 200.000 de angajati in intreaga Europa.
Pe plan international, retailerul german detine peste 800 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Romania si Bulgaria.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.