Joaquin Almunia a aparat moneda europeana, a carei cotatie este aproape de un nivel record, precizand ca acest lucru este bun pentru economia UE, citeaza BBJ, preluat de NewsIn. "Un euro puternic reprezinta cea mai buna dovada ca economia din zona eu
Joaquin Almunia a aparat moneda europeana, a carei cotatie este aproape de un nivel record, precizand ca acest lucru este bun pentru economia UE, citeaza BBJ, preluat de NewsIn. "Un euro puternic reprezinta cea mai buna dovada ca economia din zona euro functioneaza bine,ca este respectata si ca pietele sunt increzatoare in viitorul acesteia", a declarat Almunia. Almunia, care administreaza politica economica si monetara a UE, a declarat ca urcarea cotatiei euro fata de dolar nu este "chiar asa de interesanta", afectand in mare doar afacerile europene care isi desfasoara activitatea in zonele unde dolarul este moneda cea mai folosita.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.