Compania de leasing Immorent Aktiengesellschaft, parte a grupului financiar Erste Bank, a anuntat luni ca postul de director general al diviziei sale romanesti, Immorent Romania, a fost preluat de la 1 iunie de Bogdan Cernescu, care il inlocuieste pe Harald Trinkl. Fostul director general urmeaza sa se ocupe de dezvoltarea activitatii de leasing la nivelul Europei Centrale si de Est in cadrul grupului austriac, a mai anuntat Immorent Aktiengesellschaft.
Noul director al Immorent Romania are responsabilitate operationala pentru serviciile de leasing imobiliar si de echipamente si urmareste dezvoltarea de proiecte imobiliare si cooperarea la nivel local cu Sparkassen Immobilien AG, divizia pentru administrarea investitiilor imobiliare ale grupului.
Bogdan Cernescu va conduce echipa romana a Immorent, impreuna cu directorul general responsabil pentru operatiuni, raportare si contabilitate la nivel de grup, Anina Iordache. Cernescu a fost director comercial al BRD Sogelease, filiala de leasing a BRD Groupe Societe Generale. Din Comitetul Executiv al Immorent Aktiengesellschaft face parte Peter Tichatschek ca presedinte, respectiv Gertrud Meisel-Ortner, Gerald Antonitsch si Patrick Zehetmayr ca membri in cadrul companiei.