Aveti o dubla sensibilitate si stiti intuitiv cand ceva nu este in regula cu cineva dintre apropiati. Aveti o teama teribila de tot ceea ce presupune incurcaturi, boli, certuri si de aceea aveti temeri imaginare. Agreati carierele care presupun ajut
Aveti o dubla sensibilitate si stiti intuitiv cand ceva nu este in regula cu cineva dintre apropiati. Aveti o teama teribila de tot ceea ce presupune incurcaturi, boli, certuri si de aceea aveti temeri imaginare. Agreati carierele care presupun ajutorarea altor persoane si care admit oameni care se pot sacrifica usor pe ei insisi. Se intensifica dorinta de a-i servi pe altii si pot fi obtinute rezultate foarte bune daca reusiti sa nu cadeti in capcana, permitandu-le celorlalti sa va domine. Dansul poate fi un mod placut de a va relaxa astazi. Se intensifica toate emotiile ascunse, chiar daca sunt sub un control inflexibil. Aveti tendinta de a adopta ideile altora. Va puteti alege o cariera in domeniul comertului cu produse de lux si de infrumusetare. Tot aptitudinile intelectuale astazi va pot fi de folos in meserii precum acelea de profesori, oficiali, politicieni, administratori, ingineri. Puneti mai mult pret pe valoarea personala, pentru a fi apreciati si de catre ceilalti pe masura. Este foarte dificil sa cultivati aceasta atitudine fata de persoana pe care o iubiti, si puteti incerca fara sa afectati relatia.

Berbec
Astaz i sunteti interiorizati si pesimisti fara a avea un motiv anume. Nu mai suportati sa faceti ceea ce va impun altii, si ca atare veti lua atitudine. Chiar daca vor aparea reprosuri in cel mai scurt timp, asta nu ar trebui sa va deranjeze. Mai bine sa fiti multumiti cu propria persoana decat sa-i multumiti pe altii. Constanta si fidelitatea in dragoste sunt doua calitati care insa nu sunt suficient de mult apreciate de catre partener, motiv pentru care s-ar putea sa doriti o schimbare.

Taur
Aveti foarte multe griji pe cap, dar nu puteti renunta la niciun plan, deoarece toate vi se par la fel de relevante. Daca aveti o activitate care se exercita „din culise” nu ar trebui sa va lasati prea mult condusi de modestie. Poate aparea o reala oportunitate de a iesi la rampa. Sunteti abil si prompt si folositi „exaltarea” ca o linie de conduita. Incercati sa nu va schimbati opiniile in functie de parerile celorlalti. Chiar daca exista riscul de a parea rigid, este de preferat aceasta atitudine decat una prea exaltata.

Gemeni
Va indreptati toata atentia catre o persoana de care depindeti din punct de vedere profesional. Este posibil sa existe si un alt gen de atractie cu aceasta, dar ar fi indicat sa va mentineti in sfera neutra. Puteti deveni extrem de posesiv, deoarece persoana va place foarte mult. O atitudine detasata si indiferenta ar mari interesul fata de dumneavoastra si chiar i-ar determina pe ceilalti sa devina ofensivi, sa va caute compania. Nu sesizati esentialul unei situatii si sunteti preocupati doar de detalii.

Rac
Sunteti capabili sa redati si altora fericirea, chiar daca initial vi se pare ca lumea nu apreciaza acest lucru. Aveti o dispozitie optimista si parca simtiti ca urmeaza sa vi se intample un lucru bun. Asteptati insa prea multe din partea celorlalti in loc sa luati initiativa si sa evitati dezamagirile. Incercati sa va canalizati energia spre activitati serioase, in care nu depindeti prea mult de ceilalti. Chiar daca sunteti muncitor si incrancenat in ceea ce faceti, poate o mica pauza n-ar strica.

Leu
Circumstantele sunt favorabile, dar instabilitatea emotionala va joaca feste.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.