Un barbat din Dolj a fost prins in flagrant de jandarmi, dupa ce a furat o cruce de argint dintr-o biserica ce tocmai se sfintea in prezenta fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu. Sambata dupa-amiaza, biserica din localitatea doljeana
Un barbat din Dolj a fost prins in flagrant de jandarmi, dupa ce a furat o cruce de argint dintr-o biserica ce tocmai se sfintea in prezenta fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu. Sambata dupa-amiaza, biserica din localitatea doljeana Motoci urma sa fie sfintita. Profitand de aglomeratia creata, intrucat la eveniment a participat si fostul sef al statului, Emil Constantinescu, Alexandru C., in varsta de 48 de ani, a intrat in altarul bisericii si a furat o cruce de argint care valoreaza aproximativ 900 de lei. El a fost surprins de o batrana in timp ce pleca din biserica avand crucea in mana, iar aceasta a alertat jandarmii din zona.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.