Sambata, de la ora 20.00, pe Prima TV, Angelina Jolie este protagonista filmului „Lara Croft Tomb Rider: Leaganul vietii“ (foto). Lara Croft trebuie sa gaseasca cutia Pandorei inainte ca aceasta sa ajunga in mainile maniacului dr. Jonath
Sambata, de la ora 20.00, pe Prima TV, Angelina Jolie este protagonista filmului „Lara Croft Tomb Rider: Leaganul vietii“ (foto). Lara Croft trebuie sa gaseasca cutia Pandorei inainte ca aceasta sa ajunga in mainile maniacului dr. Jonathan Reiss, un om de stiinta care a castigat Premiul Nobel. De la 20.10, puteti urmari meciul din Preliminariile Euro 2008, Romania - Olanda. „Amos si Andrew“, Nicolas Cage si Samuel L. Jackson, vin pe National TV, de la ora 20.15. Pe HBO, de la ora 20.30, puteti urmari un concert Beyonce. Pe Pro Cinema, de la ora 23.00, incepe filmul lui Oliver Stone „Doors“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.