Potrivit tabloidului londonez “The Daily Telegraph”, locuitorii din Malancrav si Viscri, Transilvania, sunt nemultimuti de felul in care printul Charles al Marii Britanii a zugravit cele doua case pe care si le-a cumparat in aceste zone.
Potrivit tabloidului londonez “The Daily Telegraph”, locuitorii din Malancrav si Viscri, Transilvania, sunt nemultimuti de felul in care printul Charles al Marii Britanii a zugravit cele doua case pe care si le-a cumparat in aceste zone. In decembrie anul trecut, printul de Wales a cumparat doua proprietati in Transilvania pentru a se retrage din lumea moderna. Un purtator de cuvant al printului spunea ca „printul Charles este fascinat de Romania si se deplaseaza frecvent in aceasta tara”. Acesta a inceput renovarea caselor, insa, potrivit localnicilor, elementele moderne pe care le-a adaugat imobilelor sunt de prost gust, intrucat casele din aceasta zona nu se potrivesc cu statutul de regalitate.

'Nu se mai incadreaza in normele traditiei>>
Potrivit publicatiei mentionate, locuintele pe care printul si le-a achizitionat fac parte din patrimoniul UNESCO.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.