“Nu poti sa ceri schimbarea unor procurori care incomodeaza clienti politici, domnule ministru, si nu poti sa ceri sa se scrie altceva in raportul de tara pentru ca asa se cere politic”, l-a atacat ieri frontal, cu aceste cuvinte, presed
“Nu poti sa ceri schimbarea unor procurori care incomodeaza clienti politici, domnule ministru, si nu poti sa ceri sa se scrie altceva in raportul de tara pentru ca asa se cere politic”, l-a atacat ieri frontal, cu aceste cuvinte, presedintele Romaniei Traian Basescu pe ministrul justitiei Tudor Chiuariu, ambii prezenti la sarbatorirea Zilei Justitiei, la Alba Iulia, chiar in Sala Unirii. Presedintele Basescu a tinut sa traga de urechi magistratii curtilor de apel, aratand ca exista hotarari “care sa se substituie consiliilor locale, modifica planul de urbanism general, impun planuri de urbanism local, ca nu stiu cine sa construiasca pe spatiul verde”. Basescu a aratat cu degetul si catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la hotarari date de magistrati care “ne obliga sa facem generali”. “Nu vreau ca anul viitor sa fiu pus in situatia sa mai fac zece generali pentru ca asa au vrut niste judecatori”, a mai subliniat Traian Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.