Tornado Sistems lanseaza in Romania modelele Kodak M873 si M753 din noua serie M, recent promovata de Kodak. Destinate segmentului entry-level, cele doua camere imbina perfect tehnologia cu designul. Camerele au carcase metalice, dimensiuni reduse si o varietate de culori, iar functiile incorporate asigura o calitate foarte buna a imaginii, toate la un pret foarte atractiv.
Modelul M753 vine cu un senzor de imagine CCD 1/2.5" de 7 megapixeli, in vreme ce Kodak Easyshare M873 beneficiaza de unul de 8 megapixeli.
Ambele modele ofera un zoom optic de 3x, display LCD de 2.5" si au un spatiu intern de memorare de 16 MB, extensibil prin SD/MMC. Sensibilitatea ISO de pana la 1250 impreuna cu sistemul de stabilizare optica a imaginii asigura o calitate foarte buna a fotografiilor in conditii de lumina slaba.
In plus, tehnologia Kodak Perfect Touch imbunatateste automat imaginile, doar atunci si acolo unde este nevoie, conferindu-le mai multa claritate si luminozitate.
Modelul M735 va fi disponibil in reteaua de parteneri Tornado din luna iulie, la un pret de 169 euro, fara TVA, iar M873 va fi disponibil din august, la pretul de 203 euro fara TVA. Modelele au o baterie reincarcabila LI-Ion KLIC-7001, ceea ce le confera o autonomie sporita fata de modelele precedente.
Cele doua modele au cateva functii speciale in care sunt incluse optiunea de cropping direct in aparat, functia de avertizare imagine neclara, autorotirea imaginii sau functia de recuperare a datelor. De asemenea, au iesire High Definition pentru afisarea imaginilor statice pe un televizor HD sau orice alt dispozitiv HD. Aparatele pot inregistra secvente video cu sunet la o rezolutie de 640x480 pixeli la o cadenta de 15 cadre pe secunda. Ofera utilizatorului optiunea de a edita direct in aparat, de a face fotografii de pe film (pana la 16 cadre) si posibilitatea de folosire a functiei de playback.
Tornado Sistems este principala companie de distributie de echipamente de tehnica de calcul si networking din Romania.
Are in portofoliu produse si solutii din partea a peste 40 de furnizori internationali de renume: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Cisco Systems, BenQ, Kingston, Philips, Epson, Kodak, Xerox si multi altii.