Otelul Galati si Gloria Bistrita sunt, in cea mai mare masura, calificate in turul III al Cupei UEFA Intertoto. Otelarii au terminat la egalitate, 0-0, in deplasare, partida tur contra Slaviei Sarajevo, in timp ce ardelenii s-au impus, tot in deplas
Otelul Galati si Gloria Bistrita sunt, in cea mai mare masura, calificate in turul III al Cupei UEFA Intertoto. Otelarii au terminat la egalitate, 0-0, in deplasare, partida tur contra Slaviei Sarajevo, in timp ce ardelenii s-au impus, tot in deplasare, 2-0, contra israelienilor de la Maccabi Haifa.

Fotbalul romanesc este pe cale sa-si asigure prezenta a doua formatii in turul III al Cupei UEFA Intertoto. Otelul Galati, care nu a jucat in turul I preliminar al competitiei, a incheiat la egalitate, 0-0, partida din deplasare, contra modestei echipe din Bosnia, Slavia Sarajevo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.