Ieri, Sanda Ladosi a avut parte de doua dintre cele mai frumoase evenimente din viata ei: cununia religioasa cu omul de afaceri Stefan Tache si crestinarea fiului lor, Bogdan. Pentru ca nu purta nume sfant, micutul a primit, asa cum este obiceiul, i
Ieri, Sanda Ladosi a avut parte de doua dintre cele mai frumoase evenimente din viata ei: cununia religioasa cu omul de afaceri Stefan Tache si crestinarea fiului lor, Bogdan. Pentru ca nu purta nume sfant, micutul a primit, asa cum este obiceiul, inca un nume ales de parinti, Ioan, si unul ales, mai mult sau mai putin, de preot: Stefan.

Intr-un cadru intim, la Biserica Sfantul Spiridon Vechi, Sanda Ladosi a oficializat si in fata lui Dumnezeu relatia de peste 14 ani cu iubitul sau, Stefan Tache, dupa care si-a botezat copilul, Bogdan, eveniment caruia i-a acordat de fapt cea mai mare importanta, primul fiind doar „un accesoriu“, cum a spus chiar mireasa.

Departe de ochii ziaristilor, pentru ca Sanda nu si-a dorit sa faca un eveniment de presa din aceste doua momente importante din viata sa, si inconjurata de prietenii apropiati, printre care si Iuliana Marciuc, cantareata a trait cel mai emotionant moment din viata sa: „Sunt foarte emotionata si fericita, mai mult pentru ca imi crestinez copilasul. Este cea mai frumoasa zi din viata mea! Sper sa terminam foarte repede, ca Bogdan este cam rau de caldura si nu vreau sa sufere din pricina asta“, a declarat Sanda, leganandu-si baietelul care incepuse sa scanceasca din pricina temperaturii mult prea ridicate din biserica, dar si datorita bliturilor celor cativa fotografi prezenti acolo. Sanda nu a purtat rochie de mireasa, ci a ales o creatie italiana, cu model de leopard.



Sanda isi doreste si o fetita
Slujba pentru cununia religioasa a fost relativ scurta, cei doi miri reusind printre picaturi sa faca si putin haz de necaz, iscandu-se ici-colo cateva glumite la adresa evenimentului in sine, in complicitate cu parintele, care incerca sa risipeasca emotiile celor doi prin momente umoristice. „Va botez acum baietelul. Pe cand o fetita?“, a intrebat curios preotul. Sanda l-a asigurat ca imediat ce se va reface complet, se va gandi serios la inca un copil. „Iti dau ragaz trei ani, apoi te astept aici cu o fetita“, i-a spus preotul, insa mireasa i-a replicat ca nu are nevoie de asa mult timp, ca ea s-a gandit sa faca un al doilea copil in maxim doi ani.

Destul de relaxata, Sanda l-a asigurat pe preot ca este obisnuita cu scena si ca nu are emotii. „Nici vorba de emotii. Sunt obisnuita cu scena, chiar si a vietii, si ma simt destul de bine“, a spus cantareata. Foarte fericiti, mirii au zambit pe tot parcursul ceremoniei religioase si au fost destul de degajati, asteptand momentul cu adevarat important pentru ei: botezul lui Bogdan, ramas in acest timp undeva afara, in masina, sub supravegherea atenta a mamei cantaretei. Nasii au fost din randul prietenilor apropiati, Dragos si Angela Rusu, impreuna cu fetitele lor Carina Teodora si Carmen Alexandra, domnisoare de onoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.