Surse din partid ne-au declarat ca pana in luna august se va lua o decizie clara daca Theodor Stolojan va fi sau nu capul listei pentru euroalegeri. Aceleasi surse au precizat ca sunt sanse mari ca acesta sa accepte, deoarece miza pentru partid este
Surse din partid ne-au declarat ca pana in luna august se va lua o decizie clara daca Theodor Stolojan va fi sau nu capul listei pentru euroalegeri. Aceleasi surse au precizat ca sunt sanse mari ca acesta sa accepte, deoarece miza pentru partid este foarte mare. "In cea mai mare parte, listele vor ramane aceleasi, dar avem in vedere si eventuale completari" a afirmat Flutur, citat de Mediafax. El a anuntat ca se vor organiza intalniri zonale intre conducere si candidatii partidului, la care se vor discuta teme de interes pe care Romania trebuie sa le promoveze in UE. O prima intalnire in acest sens va avea loc saptamana viitoare in judetul Dambovita, unde va fi lansat ghidul de mesaje al PLD pentru alegeri. (C.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.