Robert Plant, care va concerta duminica seara, la complexul Romexpo din Bucuresti, in continuarea evenimentului Live Earth din Romania, va sosi astazi dupa amiaza pe aeroportul Henri Coanda, cu un avion particular. Cantaretul englez este faimos mai
Robert Plant, care va concerta duminica seara, la complexul Romexpo din Bucuresti, in continuarea evenimentului Live Earth din Romania, va sosi astazi dupa amiaza pe aeroportul Henri Coanda, cu un avion particular. Cantaretul englez este faimos mai ales ca membru al legendarei trupe rock Led Zeppelin, dar si pentru cariera sa solo.
Pentru concertul din Romania, el a cerut organizatorilor sa ii fie puse la dispozitie mai multe borcane cu miere, pentru protejarea vocii. El va pleca din Romania luni, urmand ca marti sa sustina un concert la Budapesta. Robert Plant a mai concertat in Romania, impreuna cu Jimmy Page, in martie 1998. Concertul lui Robert Plant face parte dintr-un eveniment Live Earth - The Concerts For a Climate in Crisis. Acesta va debuta sambata, la ora 12.00, cu o serie de concerte sustinute de Directia 5, Holograf, Compact, Voltaj, Iris si Phoenix. In pauzele dintre acestea, publicul va putea urmari transmisiuni din alte orase care organizeaza aceste concerte. Biletele pentru evenimentul de doua zile au pretul de 75 de lei, respectiv 150 de lei pentru locurile cu tribuna. Concertele "Live Earth" vor avea loc, consecutiv, la Sydney, Tokyo, Shanghai, Johannesburg, Hamburg, New York, Londra si Rio de Janeiro. Sunt anuntate peste 150 de staruri, printre care Police, Genesis, Madonna, Bon Jovi, Kanye West si Kelly Clarkson. Pe langa acestea, la nivel global vor avea loc circa 6000 de manifestatii, petreceri si concerte.
Transmis in direct 24 de ore, evenimentul este asteptat sa atraga o audienta de circa doua miliarde de telespectatori, organizatorii sperand astfel sa atraga atentia asupra pericolelor care ameninta planeta. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.