Cele doua staruri, Eva Longoria (din serialul "Neveste Disperate") si celebrul baschetbalist Tony Parker (foto), din NBA, fac parte dintre cei care au tinut neaparat sa se casatoreasca la aceasta data, considerata de catre cei mai superstitiosi drept
Cele doua staruri, Eva Longoria (din serialul "Neveste Disperate") si celebrul baschetbalist Tony Parker (foto), din NBA, fac parte dintre cei care au tinut neaparat sa se casatoreasca la aceasta data, considerata de catre cei mai superstitiosi drept o data magica. Pentru a-si asigura o ceremonie perfecta, Eva si Tony au ales chiar si locul ideal: Parisul.
Primarul Parisului, Bertrand Delanoe, ii va casatori civil pe cei doi la primaria celui de-al IV-lea arondisment, in inima istorica a capitalei Frantei, iar messa va avea loc sambata, la Saint-Germain-l'Auxerrois, capela regilor Frantei, la doi pasi de Luvru.
Nunta ca-n povesti dorita de Eva Longoria, 32 de ani, pentru casatoria ei cu Tony Parker, 25 de ani, va continua la Chateau de Vaux-le-Vicomte, situat la 55 km de Paris, o bijuterie arhitecturala a patrimoniului francez, din secolul al XVII-lea, inchis publicului pentru vineri si sambata, "pentru un eveniment privat". Decizie exceptionala, dupa cum recunoaste Valerie Lafourcade, responsabila cu promovarea castelului. "Chiar si casatoria fiicei lui Lakshmi Mittal, magnatul otelului, de acum 3 ani, nu a dus decat la inchiderea pentru putin timp a castelului pentru public", a precizat doamna Lafourcade.
La randul sau, Jean-Charles de Vogue, a carui familie poseda castelul din 1875, a spus: 'O astfel de nunta este organizata la noi o data la 10 ani. Este mai putin importanta din punct de vedere financiar, cat in privinta prestigiului si a publicitatii'.
Printre invitati sunt asteptati evident membrii echipei San Antonio Spurs, al carei conducator de joc este Parker, actritele care joaca in "Neveste disperate", Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones, Jamie Foxx si Lionel Richie. Pentru ei au fost rezervate 120 de camere in cele doua palate din Rue de la Paix si din Place Vandome. In ce priveste costurile, doar parterul castelului, inchiriat intre orele 20.00 si 1.00, a fost disponibil pentru 35.000 de euro, fara taxe. Sume mici, daca se tine seama ca se zvoneste ca exclusivitatea reportajului si pozelor pentru magazinul ilustrat "OK!" a adus celor doi proaspeti casatoriti doua milioane de dolari in avans.
In fine, cotidianul elvetian Le Matin a descoperit si provenienta si o mica descriere a celor doua verighete: un inel cu 27 de diamante pentru Eva si un inel sobru, de aur alb, pentru Tony, totul in valoare de 38.500 euro. Cuplul nu a cerut exclusivitate, astfel ca replici ale celor doua bijuterii au si intrat in catalogul furnizorului, noteaza ziarul.
Goana dupa noroc
Insa nu numai cei doi si-au ales aceasta data norocoasa ca zi a nuntii, ci si alte sute de mii de cupluri din intreaga lume cred ca aceasta zi le va aduce noroc in casatorie.
Numai in SUA, peste 38.000 de miri si mirese si-au declarat intentia de a se casatori in aceasta zi, unii dintre acestia mergand chiar mai departe: inele cu sapte diamante, ora inceperii ceremoniei tot 7, sapte domnisoare de onoare sau torturi cu sapte etaje.
Nici organizatorii de astfel de evenimente nu s-au lasat mai prejos: hotelul Ritz-Carlton din New York ofera de exemplu celor care doresc sa se casatoreasca aici pachete speciale care costa 77.777 de dolari.
Nici canicula din Las Vegas nu a descurajat cele 3000 de cupluri care au planuit sa se casatoreasca aici la data de 7.07.
Capela orasului Las Vegas ofera, pentru suma de 77 de dolari, o ceremonie de sapte minute, cu sapte flori speciale fixate in buchetul miresei. "Cred ca va fi cea mai plina zi din punctul de vedere al casatoriilor din toata istoria orasului Las Vegas" au declarat autoritatile orasului. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.